075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Blog

Zonnepanelen laten plaatsen, wat kost dat?

Besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu? Dat kan met zonne energie en zonnepanelen! Doe bij www.zonnepanelenrevolutie.nl een kosteloze offerteaanvraag voor zonnepanelen en ontvang snel prijsopgaven van diverse zonnepaneel- of zonnecollector experts uit uw omgeving. Aan u om hun zonnepaneel aanbod te vergelijken. De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Zeker nu fossiele brandstoffen opraken, steeds duurder worden en we duurzamer moeten leven, wordt zonne energie en een zonnepaneel steeds aantrekkelijker. De voordelen van een zonnepaneel zijn groot. Zo komen bij het opwekken van elektriciteit en warmte via een zonnepaneel (of zonnecollector) nagenoeg geen schadelijke broeikasgassen vrij, net als bij het verwarmen van water via een zonneboiler.

Zonnepanelen: de oplossing voor nu en de toekomst

Bovendien is een zonnepaneel of zonneboiler tegenwoordig financieel aantrekkelijk. Vooral sinds de subsidieregeling voor zonnepanelen is ingesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand? Doe vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvraag en ontvang (prijs)voorstellen van diverse zonnepaneel specialisten. De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals hoeveel energie u wilt opwekken met zonlicht? U kunt ervoor kiezen om 10% van uw energierekening te besparen of 50%. Dit zijn allemaal factoren die meewegen over het aantal zonnepanelen, dat u nodig heeft en dus ook voor de prijs zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Veel gezinnen willen minimaal 50% van de energiekosten besparen met zonnepanelen. Bij de berekening voor het aantal zonnepanelen wordt er altijd rekening gehouden met het energieverbruik en de energieopbrengst. Een gezin verbruikt gemiddeld 3500 kWH per jaar aan energie. Als u acht tot negen zonnepanelen plaatst dan kunt u 50% van uw energierekening besparen.

Zijn zonnepanelen de investering waard?

De prijs zonnepanelen is vaak iets waar veel huiseigenaren tegenop zien. Het is een groot bedrag om in één keer te betalen. Maar het is belangrijk om tijdens het vergelijken van de mogelijkheden te kijken naar de opbrengst. Met de huidige energieprijzen bespaart u al snel 400 euro of meer per jaar. De levensduur van zonnepanelen is 25 tot 30 jaar. Gemiddeld begint u na 10 jaar winst te maken op uw zonnepanelen. De zonnepanelen prijs lijkt dan ineens niet meer zo hoog. Wilt u de exacte prijs voor uw woning weten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de prijs zonnepanelen.

Waar is de prijs zonnepanelen afhankelijk van?

Het is lastig om direct een prijs zonnepanelen te geven omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Wat is er bijvoorbeeld nodig voor de installatie van zonnepanelen op uw woning? Is dit mogelijk met een trap of is er een hoogwerker nodig? Dit zij verschillende factoren die bijdragen aan de prijs zonnepanelen. Bent u benieuwd wat u precies kwijt bent aan investeringskosten? Vraag een offerte aan en u kunt direct verschillende aanbieders van zonnepanelen vergelijken.

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam